Candidatura

Aquest és l'equip de persones que presentem la candidatura de JUNTS pel canvi que es mereix Sant Feliu de Guíxols. Treballarem en positiu per millorar l'economia i el benestar de la ciutadania.

Toni Carrión Junts Fem Sant Feliu

Toni Carrión

En Toni Carrión, és enginyer tècnic industrial, especialitzat en direcció d'empreses i treballa com a responsable de vendes en una multinacional de l'energia. És regidor a l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i lidera l'equip que treballa pel canvi que necessita Sant Feliu de Guíxols.

Nines Rivas Junts Fem Sant Feliu

Nines Rivas

La Nines Rivas, és mestra d’educació infantil, llicenciada en Psicopedagogia i treballa d’orientadora educativa a un institut de secundària. Està convençuda de que l’educació ha de ser una prioritat per a una societat avançada. És regidora a l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i membre del Consell per la República.

David González Junts Fem Sant Feliu

David González

En David González i López, és empresari i emprenedor en el sector d'Internet i les noves tecnologies a Sant Feliu de Guíxols. Creu que el gran motor del canvi és la tecnologia al servei de les persones i forma part activa de diverses entitats culturals i esportives de Sant Feliu.

Núria Murlà Junts Fem Sant Feliu

Núria Murlà

La Núria Murlà és advocada especialitzada en Dret Animal i Societat, diplomada en Gestió i Administració Pública. Exerceix l’advocacia principalment en l’àmbit del dret administratiu, en matèries relacionades amb estrangeria i de drets dels animals. Per la Núria, el nivell de protecció dels drets intrínsecs al general dels éssers vius és un clar indicatiu del nivell de desenvolupament de tota societat.

Sergi Carmona Junts Fem Sant Feliu

Sergi Carmona

En Sergi Carmona és consultor i coach Expert en desenvolupament i estrategia de models de negoci i d’equips amb 22 anys d’experiència professional en la direcció de companyies tant privades com públiques i, en lideratge d’equips professionals. Li apassiona aportar els seus coneixements i experiències a nous projectes amb vocació de servei i per millorar la societat.

Gemma Arnau Junts Fem Sant Feliu

Gemma Arnau

La Gemma Arnau és Tècnica Especialista en Laboratori d’Anàlisis Clíniques, diplomada en Infermeria i treballa al bloc quirúrgic a l'Hospital de Palamós. Cada dia demostra la seva màxima de que cal posar les persones al centre de la societat, treballar per elles i amb elles.

Lluís Vàzquez Junts Fem Sant Feliu

Lluís Vàzquez

En Lluís Vàzquez va ser treballador de banca, va fer estudis superiors en comerç i ha regentat durant molt anys una coneguda immobiliària de Sant Feliu. Actualment està jubilat i aporta els seu temps i els coneixements per millorar Sant Feliu de Guíxols des del projecte de Junts

Teresa Massegosa Junts Fem Sant Feliu

Teresa Massegosa

La Teresa Massegosa Perxés és esteticista i massatgista amb més de 35 anys treballant en el mon de la Bellesa i el Benestar. Propietària desde fa 24 anys del centre d’estètica Perxés. La seva il·lusió és una ciutat viva amb un comerç actiu on hi puguem viure i treballar, on hi tinguem un futur.

Josep Fradera Junts Fem Sant Feliu

Josep Fradera

Josep Fradera i Camps, estudiant del grau de Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient a la Universitat de Girona. Tinc 18 anys i estic enamorat del meu poble, Sant Feliu de Guíxols, i del meu país, Catalunya. Penso que el jovent som el futur i hem de tenir un paper important en la societat actual, per això també soc militant de les JNC al baix empordà.

Maria Àngels Ragolta Junts Fem Sant Feliu

Maria Àngels Ragolta

La Maria Àngels Ragolta és advocada i mediadora familiar especialitzada en violència de gènere. Exerceix l’advocacia principalment en l’àmbit del dret en dret civil i de família. La frase que millor la defineix és “ser un esperit lliure però compromès”.

Xavi Pujol Junts Fem Sant Feliu

Xavi Pujol

En Xavi Pujol és empresari del sector industrial de transformació i reconegut professional de la comunicació. La creativitat, l’esforç, el treball en equip, la humilitat davant l'èxit i la reflexió davant els errors són les seves principals virtuts. Està convençut que Sant Feliu de Guíxols necessita incentivar que les empreses es quedin a la ciutat i d’aquesta forma es crearien llocs de treball i milloraria l’activitat econòmica.

Mònica Bussot Junts Fem Sant Feliu

Mònica Bussot

La Mònica Bussot és tècnic especialista en informàtica d’empreses, empresària amb diversos negocis d’hostaleria a la comarca, des de fa més de 15 anys on ha creat la seva pròpia marca comercial. Sempre està disposada a participar en les activitats de dinamització de Sant Feliu, té un gran compromís amb la nostra ciutat i en l’àmbit associatiu és membre d’Òmnium Cultural.

Josep Maria Esteva Junts Fem Sant Feliu

Josep Maria Esteva

En Josep Maria Esteva va néixer i viu a Sant Feliu de Guíxols. Està casat, té dos fills i actualment està jubilat després de molts anys treballant a Caixa de Girona. És cofundador del Club Aquàtic Xaloc i actualment n´és el seu president. Forma part de la junta directiva de la Federació Catalana de Triatló i també ostenta el càrrec de secretari del Consell Esportiu del Baix Empordà. Sempre ha estat al davant d’organització d’activitats que el Xaloc munta a Sant Feliu com les pròpies de natació a la piscina, el Triatló, Travessies, cursa de Sant Silvestre i Dia ú de gener.

Marta Boada Junts Fem Sant Feliu

Marta Boada

La Marta Boada és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat de Girona i treballa com a gestora de negocis en una entitat financera a Sant Feliu. Està molt implicada en les activitats de l’AMPA de l’escola dels seus fills i a la colla de carnaval com a tresorera.

Marc Massallé Junts Fem Sant Feliu

Marc Massallé

En Marc Massallé és delineant, regenta una botiga de mobles de cuina a Sant Feliu i és una persona molt activa i compromesa amb la ciutat. És un apassionat de la música i dels instruments en general i en l’àmbit associatiu, sempre està disposat a col.laborar en tot per tal de promoure les activitats populars a Sant Feliu. Actualment és President de l’Associació Percussió Ganxona i ha estat vinculat a la Creu Roja, a colles de carnaval Ganxones i ha col.laborat 13 anys amb l’emissora municipal Ràdio Sant Feliu.

Dolors Ligero Junts Fem Sant Feliu

Dolors Ligero

La Dolors Ligero té estudis en administració d'empreses i ciències empresarials a la UOC. Ha treballar com a comptable 17 anys a Can Viader i des de fa 21 a l’empresa Pere Ararà. És cofundadora de l'associació de veïns del Barri del Puig on va ser presidenta durant 7 anys i va impulsar la rehabilitació del barri. Va entrar en política donant suport a la candidatura de Joan Alfons Albó i del 2011 al 2015 va ser regidora d'obres públiques, economia i Pla de Barris i del 2015 al 2019 va ser cap de l'oposició. La Dolors es sent molt orgullosa d'haver estat regidora de la seva ciutat i de contribuir a millorar-la.

Raúl González Junts Fem Sant Feliu

Raúl González

En Raúl González és empresari al sector de l’hostaleria a SantFeliudeGuíxols desde fa 26 anys i un amant de tots els esports nàutics. La seva il·lusió per Sant Feliu és una ciutat que gaudeixi de l’esport en general potenciant i fent-lo més assequible a la ciutadania.

Joan Maura Junts Fem Sant Feliu

Mohamed Fares

En Mohamed Fares és enginyer industrial, treballa en el departament d’enginyeria d’una empresa del sector de l’automoció. Sempre ha estat activament implicat en l'àmbit esportiu i del lleure del poble, des d’on ha procurat reforçar i compartir valors que considera indispensables com el respecte, la humilitat i l’esforç amb l’objectiu de col.laborar per construir una societat millor

Joan Maura Cateura Junts Fem Sant Feliu

Joan Maura Cateura

En Joan Maura va treballar durant 44 a la companyia elèctrica i actualment està jubilat. El seu tarannà tranquil i rigorós ens recorda sempre quin és el millor camí a seguir. Ha estat vinculat desde jove a diferents entitats socials, ha sigut membre i president del Centre Excursionista Montclar i de la Creu Roja Local

Laura Cendrós Junts Fem Sant Feliu

Laura Cendrós

La Laura Cendrós és promotora cultural i filla de J.B. Cendrós, fundador d’Òmnium Cultural. És Presidenta de la Fundació Amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya i membre del Patronat del Museu Nacional d’Art de Catalunya, del Consell directiu de Romea S.A. i de la Junta del Concurs Maria Canals. També és Cocomissària de l’exposició “Cendrós, un empresari d’acció!” i de l’exposició “Cendrós, el mecenes desconegut”.

Toni Strubell Junts Fem Sant Feliu

Toni Strubell

En Toni és escriptor i activista. Coordinador de la Comissió per la Dignitat, va ser Diputat al Parlament de Catalunya. Treballa amb determinació per recuperar Sant Feliu com a pol de la llibertat com ho era en temps de Caimó

Mariona Ribot Junts Fem Sant Feliu

Mariona Ribot

La Mariona és nascuda a Sant Feliu on va treballar molts anys en un negoci familiar, actualment està jubilada. Sempre ha estat compromesa amb el benestar animal, actualment realitza tasques de voluntariat a l’associació Galgos 112. A nivell associatiu és membre de l’ANC

Joan-Lluís Brusi Junts Fem Sant Feliu

Joan-Lluís Brusi

En Joan-Lluís és advocat i actualment està jubilat. Ha estat membre de la junta de l’Hospital i del Patronat Asil Surís abans de ser municipalitzats. A nivell associatiu és membre de les entitats Amics de la Sardana, Centre Excursionista Montclar i ANC.

Mireia Barderi Junts Fem Sant Feliu

Mireia Barderi

La Mireia sempre ha treballat en el sector de serveis a Sant Feliu. Actualment està a càrrec de l’administració d’una empresa local de reparació i lloguer de maquinària de construcció. Des de ben jove ha format part del teixit associatiu col.laborant en diverses entitats de la ciutat.

Ramon Sans Junts Fem Sant Feliu

Ramon Sans

En Ramon és ganxó d’adopció on ha treballat molts anys com a conserge a l’IES Sant Elm i actualment està jubilat. Forma part de l’Agrupació Sardanista de Sant Feliu i és membre d’Òmnium Cultural i de la ANC.

Paco Fernandez Junts Fem Sant Feliu

Paco Fernández

En Paco, ha estat esportista d'elit, té més de 40 anys d’experiència com a mestre i entrenador esportiu, ha entrenat als seus fills amb èxits a nivell nacional i internacionals. També ha format en defensa personal a institucions públiques i privades. Fa més de 30 anys que és director i mestre d’un club de taekwondo a Sant Feliu.

Natàlia Cambra Junts Fem Sant Feliu

Natàlia Cambra

La Natàlia és llicenciada en Ciències Químiques, fa més de 25 anys que es dedica a la docència en una acadèmia privada que gestiona a Sant Feliu. Aposta per la conservació de l’entorn natural i per l’adequació dels serveis sanitaris de la ciutat.

Biel Borràs Junts Fem Sant Feliu

Biel Borràs

En Biel va venir de Terrassa amb la família fa gairebé 20 anys per treballar a la construcció, es varen instal·lar a Sant Feliu, la ciutat de seguida els va enamorar. Actualment es dedica al món de la restauració, tirant endavant cada dia el seu negoci familiar. És aficionat al motociclisme i ha practicat i gaudit del trial.

Ignasi Griñon Junts Fem Sant Feliu

Ignasi Griñon

L'Ignasi és informàtic i electrònic, amb l’esperit emprenedor i fa uns anys va crear una empresa de serveis de la informació i noves tecnologies on treballa actualment a més de fabricar pantalles de LEDs. Està convençut que a la vida s’ha de ser bona persona i a la feina imaginatiu i proactiu.

Cristina Vicens Payet Junts Fem Sant Feliu

Cristina Vicens Payet

La Cristina Vicens Payet és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, va treballar com a tècnica de desenvolupament local a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols i des de 2016 és professora de formació professional en l’àmbit d’administració i finances. Actualment és regidora de Junts i va ser la candidata a l’alcaldia el 2019. Tanca la candidatura per donar suport a la continuïtat del projecte iniciat durant aquest mandat.