Demanem la compareixença del govern i la devolució de quotes per les incidències a la piscina municipal de La Corxera

El mes de novembre de 2023 el grup municipal de Junts ja va alertar que el servei de la piscina municipal s’estava veient afectat per la falta de manteniment i desatenció que està comportant la degradació de les instal.lacions i les queixes dels usuaris per l’aigua freda a la piscina i a les dutxes, la manca de llum a les sales, rajoles caigudes, maquinària obsoleta, goteres permanents, i per la caiguda recent d’una placa del sostre sobre una taula del bar, que hauria pogut causar seriosos danys a alguna persona. 

Després d’alertar-ho públicament, Junts i altres grups municipals van traslladar aquesta situació a les sessions plenàries municipal dels mesos de novembre i desembre de 2023 on el govern va respondre que l’alcalde havia confirmat presencialment que la situació estava resolta i no hi veia més importància.


Toni Carrión - Portaveu de Junts Sant Feliu de Guíxols

Dos mesos després, constatem que les incidències a la piscina municipal segueixen igual i empitjoren per moments. Tal i com ens indiquen usuaris i empleats de la piscina, desenes d’abonats s’estan donant de baixa del servei per la impossibilitat d’utilitzar les instal.lacions amb casos d’infants que es queixen d’afeccions respiratories a causa de les baixes temperatures a la piscina i els vestuaris. Fins i tot, la darrera setmana, els usuaris s’han hagut de dutxar a les fosques perquè no hi havia llum als vestidors i han anulat els cursos de natació perquè l’aigua segueix estant freda.

Davant la inacció manifesta de l’equip de govern, desde Junts ens varem posar en contacte amb la responsable de l’empresa concessionària que va declinar una reunir-se amb nosaltres per indicacions dels regidors de govern. 

Es per tot això, i donat que totes les línies de responsabilitat sobre equipaments municipals recauen en el govern de la ciutat, que traslladem al proper ple municipal la petició de: compareixença del regidor de govern responsable de les instal.lacions municipals per tal que doni explicacions a la ciutadania, accions oportunes per oferir als usuaris una data de resolució definitiva de la situació i la devolució de les quotes als usuaris mentre no es garanteixi el correcte funcionament del servei.