Ha deixat de funcionar l’app mòbil d’atenció al ciutadà de l’ajuntament

Fa setmanes que ha deixat de funcionar l’aplicació que permetia als ciutadans interactuar amb l’ajuntament i a pregunta del candidat a l’alcaldia, Toni Carrión, el govern ha indicat que és degut a que l’empresa adjudicada no fet l’actualització del programari. Sense informar del termini en el qual aquesta aplicació tornarà a estar disponible pels ciutdans de Sant Feliu.

Recordem que el mes de març de l’any 2018 l’ajuntament va fer una àmplia difussió de l’estrena de l’aplicació de mòbils que segons deien “permetrà anar creixent a futur segons les necessitats que vagin sorgint”.

Aquesta aplicació havia d’oferir serveis a la ciutadania com l’agenda d’activitats, adreces i telèfons d’interès, tràmits, notícies, xarxes socials, dades de mobilitat, el temps… així com un gestor d’incidències a la via pública i un servei d’avisos.

En aquella comunicació, el primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’administració electrònica, Josep Melcior Muñoz, va expressar que “la posada en marxa d’aquesta aplicació per a mòbils és un pas més en la voluntat del govern local d’anar acostant l’Ajuntament a la ciutadania”. “Hi ha també la pretensió de fer entre tots una ciutat millor: l’aplicació del mòbil, que permet comunicar qualsevol incidència, va en la línia d’incrementar la corresponsabilitat entre els ciutadans i l’Ajuntament. Entre tots hem d’anar a més”.