La cap de llista de Junts al Congrés, Marta Madrenas, ha tancat aquest divendres la campanya per al 23-J a Sant Feliu de Guíxols.

En el darrer dia de campanya per a les eleccions del 23 de juliol, els candidats de Junts al Congrés i al Senat per la demarcació de Girona han visitat Sant Feliu de Guíxols acompanyats del president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet. La cap de llista al Congrés, Marta Madrenas, recorda que fa anys que Can Rius (antic edifici de Palm Beach) ha de passar a ser gestionat directament per la ciutat com a equipament.

Madrenas afirma que des de Junts es treballarà per trobar una solució a aquesta situació. "Anirem a parlar amb la direcció general competent i treballarem per fer-ho possible. Ho intentarem. Som molt determinats" ha destacat.

En la seva visita a Sant Feliu de Guíxols s'han reunit amb diverses entitats del municipi, a mes de visitar espais de la nostra ciutat.

La candidata ha explicat que espera que d'aquí a 4 anys "puguem portar un bon full de serveis, que hem aconseguit que això ho gestioni la gent de territori, que és el que hauria de ser sempre".

També ha insistit que el vot a Junts el pròxim diumenge és "clau per a les comarques gironines i per al país". "Junts som els independentistes que no volem falcar cap govern espanyol a canvi de res. No podem deixar cap trinxera buida, perquè mentre sigui necessari, hem de ser allà on es prenen les decisions que ens afecten", ha assenyalat.