Sant Feliu de Guíxols acull el primer Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya

El dissabte 27 de gener, la Joventut Nacionalista de Catalunya va celebrar el seu primer Consell Nacional de 2024 al Teatre Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols com a mostra de proximitat i amb vocació d’obrir la política al jovent de la nostra ciutat.

L'acte va comptar amb la presència destacada dels regidors de Junts a Sant Feliu de Guíxols, així com de distingits representants polítics com l'alcaldessa de Begur, la Sra. Maite Selva, la presidenta de Junts al Baix Empordà, la Sra. Vanessa Peiró, i el filòleg i polític activista català Toni Strubell.

El parlament d’obertura del primer Consell Nacional de l’any va anar a càrrec de Josep Fradera i Camps, el jove Ganxó que està refundant la JNC al Baix Emporà: “Vull dedicar les primeres paraules d’agraïment i orgull de pertànyer a la JNC on defensem el país que estimem i lluitem per la seva llibertat. Estic emocionat per un dia especial i simbòlic, ja que després de molts anys la JNC torna a la comarca on va néixer, i que millor que celebrar-ho a casa meva

Els parlaments oberts varen rebre l’agraïment de la Presidenta Ariadna Urroz: “La millor manera d’estar preparats i de servir a la JNC és seguir fent la feina que tenim encomanats, complir tots amb les nostres responsabilitats.”

En aquest context, es va destacar la vital i poderosa força del municipalisme, reconeixent que un país sense els seus pobles i ciutats no és res. Així, es va elogiar la tasca de la JNC en el recorregut per tot el país, des de Gisclareny fins a Barcelona, posant èmfasi en la importància de l'implicació de la joventut en la política local.

La jornada va culminar amb el desplegament d'una gegantina pancarta des del Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb el lema "Catalonia is not Spain", reiterant així la clara posició de la JNC en defensa de la identitat catalana i la necessària independència del regne espanyol per a la continuïtat de Catalunya com a nació.

Per concloure, es va fer una crida a tots els joves del país perquè s'impliquin activament en els seus municipis, aprenguin els fonaments de la bona política, creixin i es desenvolupin, estimant sempre la seva gent i treballant pel i amb el poble.